Door: Bert Oldenburger - Foto's: Ronald Oldenburger- 27 november 2016 21:41

Eext geen probleem voor WKE '16

Bij WKE werd het heel duidelijk dat Sinterklaas in het land was. Hij was nl met zijn pieten op sportpark Grote Geert. Nu we het toch over Grote Geert hebben. Zijn weduwe is deze week overleden. Voor haar werd voor de wedstrijd 1 minuut stilte in acht genomen.

Vanaf het begin zette WKE druk op de goal van Eext. Nadat in de 4e minuut Bertus Wolters een kans onbenut liet was het Ferdy Poelman die in de 11e minuut tegen een voorzet, die tussen de keeper en een aantal verdedigers van Eext en aanvallers WKE doorging, aanliep en de 1-0 scoorde. Daarna waren er kansen voor Jan Scholten en Ferdy Poelman. In de 35ste minuut moest Fedde Beekman geblesseerd het veld verlaten. Zijn vervanger was Wesley Stobbe.In de 40ste begon Jan Schloten aan een indrukwekkende solo, speelde zich onder zware druk vrij, omspeelde de keeper en schoot in een leeg doel. Ruststand 2-0.

De tweede helft was 6 minuten oud toen Bertus Wolters in de 51ste minuut een strafschop wegens hands mocht nemen. Hij maakte geen fout 3-0. Daarna ging het snel 52ste minuut 4-0 Ferdy Poelman , 53ste minuut Ferdy Poelman 5-0 en in de 57ste minuut  6-0 toen een inzet van Jannes Wolters door een verdediger van Eext werd verlengd. In de 60ste minuut moest Jan Scholten geblesseerd het veld verlaten. Willem Bakker kwam in zijn plaats.

Na 2 goede kansen van Bernando Veenvliet moeste WKE tot de 80ste minuut wachten alvorens treffer nummer 7 op het scorebord verdween. Ferdy Poelman was opnieuw trefzeker. In de 83ste minuut ging doelman Wim Kok naar de kant en maakte Jan Wolters (zoon van zanger Jannes) zijn debuut voor WKE. In de 89ste minuut bracht Bertus Wolters met een mooie kopbal de eindstand van 8-0 op het scorebord.

27 november 2016

8 - 0
Overige wedstrijden
8 - 1
2 - 5
1 - 2
2 - 3
0 - 8
3 - 2
Bekijk: programma, uitslagen en stand