Door: Bert Oldenburger - Foto's: Ronald Oldenburger- 19 februari 2017 21:21

Gehavend WKE te sterk voor Roswinkel

WKE had vanmiddag geen kind aan Roswinkel. In de 3e minuut direct al een tegenslag voor WKE want Bernando Veenvliet moest met een voetblessure het veld verlaten. Voor hem in de plaats kwam de 17-jarige Ronald Oosting. De eerste kans in de 8ste minuut was voor Bertus Wolters, die zijn inzet net langs de verkeerde kant van de paal zag gaan. In de 12e minuut was het wel raak. Ferdy Poelman kon alleen op de doelman afgaan en hij scoorde beheerst. In de 24ste minuut was er een kans voor routinier Ferdinand Prins van Roswinkel,  maar zijn schot ging net naast. In de 27ste minuut verlengde Bertus Wolters een voorzet met zijn hoofd en Ferdy Poelman reageerde attent 2-0. In de 38ste minuut verhoogde Bertus Wolters de stand naar 3-0 en  in de 42ste minuut bepaalde Ferdy Poelman uit een pass van Dennis Gossen de ruststand op 4-0.

De tweede helft was beduidend minder dan de eerste helft, maar er was maar 1 ploeg die voetbalde en dat was WKE. Toch moest het publiek wachten tot de 64ste minuut toen Bertus Wolters fraai de 5e goal binnen schoot. In de 66ste minuut kregen Roy van der Sluis (frustratie)en Bertus Wolters het met elkaar aan de stok, wat uiteindelijk resulteerde in een rode kaart voor Bertus Wolters en geel voor  Roy van der Sluis. Zo zie je maar weer dat de veroorzaker van de wanordelijkheden een lichtere straf krijgt dan degene die reageert op het geheel.

Het weerhield WKE niet om met 10 man de mooiste goal van de wedstrijd te maken. Jannes Wolters stuurt op rechts Ronald Oosting (1 van de beteren) de diepte in, die laat een perfecte voorzet los over de verdediging heen, waar Jozef Brink met de buitenkant rechtervoet de bal panklaar neer legt voor Henk Bakker. Voor Henk Bakker een koud kunstje om de eindstand te bepalen op 6-0.

19 februari 2017

6 - 0
Ferdy Poelman ("12)
1-0
Ferdy Poelman ("27)
2-0
Bertus Wolters ("38)
3-0
Ferdy Poelman ("42)
4-0
Bertus Wolters ("64)
5-0
Henk Bakker ("90)
6-0
Overige wedstrijden
1 - 4
3 - 1
1 - 3
5 - 0
3 - 5
1 - 5
Bekijk: programma, uitslagen en stand