Het voetbalseizoen is voorbij. De KNVB heeft besloten om het hele amateurvoetbal eruit te gooien. Lees meer.
Door: Bert Oldenburger - Foto's: Ronald Oldenburger- 3 februari 2019 21:02

Henk Bakker wijst WKE de weg

Weerdinge had goed geleerd van de heenwedstrijd in Weerdinge. Ze hadden zich voorgenomen dat het niet weer zou gebeuren dat ze overlopen zouden worden. Vanaf minuut 1 zaten ze er boven op en hadden grote delen van de eerste helft het betere van het spel. Tot grote kansen leidde dat niet. Ook de 0-1 voor Weerdinge kwam niet uit een uitgespeelde kans. De treffer werd namelijk gescoord uit een strafschop, Jaimy Wessels was daar in de 42ste minuut verantwoordelijk voor. Lang kon Weerdinge niet genieten van de voorsprong, want een minuut later was het weer gelijk door Henk Bakker die op een acrobatische manier met de hak de 1-1 aantekende, wat tevens de ruststand was.

De 2e helft was het WKE dat het initiatief naar zich toe trok en het was weer Henk Bakker die het verschil maakte. In de 66ste minuut maakte hij met een prachtige goal de 2-1. WKE had nog verder uit kunnen lopen, maar dezelfde Henk Bakker en Jochem Scholten wisten die kansen niet te benutten. Eindstand 2-1 en WKE blijft (met enige afstand) in het spoor van de koplopers.

De gegevens van dit verslag zijn aangeleverd door een trouwe WKE supporter en dat zal ook de komende weken zo zijn, aangezien ik moet worden geopereerd aan een dubbele liesbreuk.

Bert Oldenburger

3 februari 2019

2 - 1
0-1
Jaimy Wessels ("42)
Henk Bakker ("43)
1-1
Henk Bakker ("66)
2-1
Overige wedstrijden
2 - 1
1 - 1
Bekijk: programma, uitslagen en stand