Het voetbalseizoen is voorbij. De KNVB heeft besloten om het hele amateurvoetbal eruit te gooien. Lees meer.
Door: Bert Oldenburger - Foto's: Ronald Oldenburger- 9 september 2018 17:15

Knappe eerste helft WKE ’16 tegen Gieten

WKE trad vanmiddag aan in een bekerwedstrijd tegen Gieten en liet de vorige club van trainer Jouke Jan Meertens volledig kansloos door ze met 5-0 het bos in te sturen. De actief coachende trainer van WKE eiste van zijn spelers om de tegenstander direct onder druk te zetten en dat gelukte voortreffelijk. Van meet af aan had WKE het initiatief en dat resulteerde al gauw in 2 bekeken doelpunten van de bijzonder actieve Henk Bakker in de 6e en 15e minuut.

In de 29e minuut een mooie solo van Harold Wolters en een goede afronding in de verste hoek, hetgeen de 0-3 betekende. Op slag van rust werd Henk Bakker op links de diepte in gestuurd en passte meteen voor op de meegekomen Ferdy Poelman en die scoorde beheerst.

De tweede helft was beduidend minder en het bleek dat een enkeling de tol moest betalen van de agressieve inzet van de eerste helft. Er was echter nog wel  1 hoogtepunt in deze 2e helft. Een hoge bal op Henk Bakker die ongeveer tegelijk aankwam bij Henk Bakker  en zijn tegenstander net buiten het strafschopgebied en met een simpele voetbeweging lobte hij de bal perfect over de doelman heen. Eindstand  0-5, een mooie opsteker voor WKE en zijn trainer.

9 september 2018

0 - 5
0-1
Henk Bakker ("6)
0-2
Henk Bakker ("15)
0-3
Harold Wolters ("29)
0-4
Ferdy Poelman ("44)
0-5
Henk Bakker ("68)
Bekijk: programma, uitslagen en stand