Door: Bestuur WKE '16 - Foto's: Ronald Oldenburger- 3 oktober 2017 11:51

KNVB presenteert Rinus

Van technisch jeugdcoórdinator Ab van der Velde van de KNVB is het verzoek ontvangen de presentatie van Rinus aan de jeugdtrainers kenbaar te maken. Wij doen dat hierbij.

Beste collega-jeugdvoetballiefhebbers,

Waarschijnlijk zit iedereen nu wat meer in de regelmaat van wedstrijden en trainingen, zijn (nagenoeg) alle functies weer ingevuld en ontstaat er weer ruimte om tijd te gaan besteden aan onderwerpen als jeugdvoetbalbeleid, kaderbeleid, ouderbetrokkenheid en het organiseren van scholingen en/of themabijeenkomsten voor het kader.

Wij denken dat wij daarvoor, maar ook zeker voor alle individuele jeugdtrainers en coórdinatoren, een heel mooi hulpmiddel ontwikkeld te hebben en de naam is Rinus.

Deze online tool biedt trainers gratis toegang tot honderden oefeningen, kant-en-klare trainingsschema's en inspireert hen om jeugdvoetballers optimaal te laten genieten van wat zij het liefste doen: voetballen. Rinus beantwoordt aan de vraag van veel beginnende trainers die op zoek zijn naar toegankelijke trainingsvormen en biedt zowel losse oefeningen, volledige trainingen en programma's van meerdere weken. De oefeningen zijn gefilterd op leeftijd en gekoppeld aan verschillende doelstellingen. Afhankelijk van waar het accent van de training ligt, kan de trainer oefeningen samenstellen tot een training. Alle oefenstof wordt op visueel aantrekkelijke wijze (met twee- en driedimensionale visualisaties) aangeboden. Rinus is bereikbaar via de desktop, tablet en smartphone.
Linkjes om Rinus snel te kunnen bereiken zijn:

Aan de slag met Rinus   : http://www.knvb.nl/assist-trainers#training

Hoe werkt Rinus?           : https://www.youtube.com/watch?v=gpzpoZCbcMM

Wil je via onderstaande info naar Rinus? Kies dan voor Ctrl + klikken voor directe toegang.

 Mocht je nog vragen of tips hebben, geef het gerust aan.

 Veel plezier er mee!

 Met vriendelijke groet,

 Ab van der Velde

Technisch jeugdcoórdinator KNVB
Tel. 06-10488050