Het voetbalseizoen is voorbij. De KNVB heeft besloten om het hele amateurvoetbal eruit te gooien. Lees meer.
Door: Bert Oldenburger - Foto's: Ronald Oldenburger- 14 april 2019 17:40

Ook Ruinen kan WKE niet stoppen

Ruinen en WKE hielden elkaar lange tijd in evenwicht. Na zo’n kwartier spelen kreeg WKE de eerste kans, maar Lorenzo Hindriks schoot net naast. Na een half  kreeg Lorenzo Hindriks na een één tweetje met Henk Bakker weer een goede kans , maar zijn inzet was te slap. Een paar minuten later was Ruinen dicht bij een treffer maar de kopbal van één van de spitsen werd nog net door een WKE-er geblokt. In de 39ste minuut was het dan wel zover. Jochem Scholten scoorde tussen 2 spelers in 0-1. 2 minuten later leek Ruinen gelijk te maken, maar doelman Wim Kok bleef lang staan en redde. Ruststand 0-1.

De tweede helft was zo’n 14 minuten oud toen de bal werd voor getrokken en na wat heen en weer getrap kwam de bal voor de voeten van Lorenzo Hindriks en die haalde meedogenloos uit voor de 0-2. Een paar minuten later had Robin Maat de 0-3 op zijn hoofd, maar zijn kopbal spatte uiteen op de lat. Ook Ruinen kreeg zijn kansjes, maar Wim Kok staat zijn mannetje en houdt zijn doel schoon.

In de 70ste minuut een dubbele wissel, Jozef Brink en Hendrik Gustin komen in de ploeg voor Harold Wolters en Ferdy Poelman. En bij zijn 1e balaanraking geeft Jozef Brink een goede voorzet op Henk Bakker en die kopt  op de paal. In de 75ste minuut slalomt Hendrik Gustin door de verdediging, passeert 2 man en wordt neer gelegd, strafschop. Henk Bakker voltrekt het vonnis. 0-3. In de 85ste minuut een voorzet van Henk Bakker en Hendrik Gustin kopt fraai tegen de paal.

In de 85ste minuut verlaat Lorenzo Hindriks het veld en wordt vervangen door Ronald Oosting. In de 86ste minuut mag Henk Bakker zijn 2e strafschop nemen wegens hands. Ook dit is geen probleem voor hem 0-4, wat ook de eindstand is. Dus ook Ruinen kan WKE niet stoppen.

Gegevens en foto’s van deze wedstrijd zijn aangeleverd door een trouwe WKE-supporter.

14 april 2019

0 - 4
0-1
Jochem Scholten ("39)
0-2
Lorenzo Hindriks ("59)
0-3
Henk Bakker ("75)
0-4
Henk Bakker ("86)
Overige wedstrijden
2 - 3
2 - 2
3 - 1
2 - 2
0 - 3
1 - 0
Bekijk: programma, uitslagen en stand