Door: Ronald Oldenburger - Foto's: Bert Oldenburger- 16 september 2019 09:05

Seizoen 2019 - 2020

Nog een weekje te gaan en dan beginnen de competitiewedstrijden weer voor onze leden.Vorig jaar hadden wij in totaal 6 teams die meededen in de competitie. Hiervan 4 teams op de zondag en 2 op de zaterdag.Gelukkig is het nu is het nu iets anders, de jeugd heeft de weg weer terug gevonden naar WKE ’16. We beginnen dit seizoen met op de zondag vier senioren teams, maar op de zaterdag zijn het er 5  jeugd teams geworden.

Het bestuur is dan ook heel blij dat de jeugd weer terug komt bij de club. Wij hopen natuurlijk dat wij nog meer leden kunnen verwelkomen die graag willen voetballen op Sportpark Grote Geert. Dan nog even een opmerking met het voetballen op de zaterdag en de zondag, hierover krijgen wij nogal wat vragen. Er zijn door de KNVB regels verbonden aan de speelgerechtigdheid van voetballers.

“Bij de senioren geldt de regel dat wanneer een voetballer eenmaal is uitgekomen voor een zaterdagteam uit de A-categorie, deze persoon dat seizoen niet meer mag meespelen in de A-categorie op zondag. Andersom geldt uiteraard hetzelfde. Let erop dat de bekerwedstrijden hiervoor al bepalend zijn. Ook jeugdspelers zitten vast aan de speeldag zaterdag of zondag als ze daarvoor de eerste keer bij de senioren in uitkomen.”

Klik hier voor meer informatie.

Indien er vragen en/of opmerkingen zijn kunnen jullie altijd contact leggen met iemand van het bestuur.

Rest ons jullie heel veel voetbalplezier toe te wensen voor aankomend seizoen.

Een sportieve groet,

Bestuur WKE’16