Door: Bert Oldenburger - Foto's: Ronald Oldenburger- 20 november 2013 16:12

Te gemakkelijke zege WKE 2

Afgelopen zondag moest het 2e team aantreden tegen Velocitas uit Groningen, dat onderaan staat in de Res.Hoofdklasse. Het waarom bleek al toen de jongens van de tegenstander binnen kwamen, het was zo’n beetje het zelfde team als de laatste jaren, een echt vriendenteam dat gewoon lekker wil voetballen en dat kunnen ze ook. Een met respect ‘’oud’’team dat voor geen enkel probleem mocht zorgen in deze wedstrijd. En zo was het dan ook.

Onze jongens begonnen lekker fel aan de wedstrijd en wilden vanmiddag echt wat laten zien, maar door de geringe tegenstand zakte al snel het tempo bij de jongens en werd de wedstrijd bij tijd en wijle saai om naar te kijken. Gelukkig waren er ook hele mooie momenten en daarvoor kom je dan ook kijken en op zulke momenten is het dan ook genieten geblazen, want voetballen kunnen ze allemaal natuurlijk wel.Voor rust werd er gescoord door 2x Jurnell Rojer,1x Ayhan Bas en 1x Mo Kadouri. Door gemakzucht in het team kregen onze gasten ook een paar kleine mogelijkheden, maar men bleek niet in staat te scoren of keeper Wim Kok lag in de weg.

Na rust al snel 5-0 door Albor Metaliaj en toen was het echt even gebeurd met de wedstrijd en Velocitas profiteerde van de gemakzucht van het 2e team en scoorde 2x, dus 5-2.WKE zette even een tandje bij en er werd nog gescoord door Jurnell, Mo, Emad Sanafikhah en A-junior Leroy Flory, die na een blessure weer van de partij was. Hierdoor werd de eindstand 9-2 en een compliment gaat naar onze tegenstander, die echt gewoon lekker en sportief bleef spelen en na afloop nog een uurtje gezellig in de kantine bleef zitten om lekker na te praten. Zo kan het dus ook na een wedstrijd.

Komende week spelen de jongens nog een oefenpotje op woensdag in Weiteveen en dan gaan ze vrijdag met elkaar lekker uit eten en zondag a.s. een vrije zondag. Daarna zullen ze weer volop aan de bak moeten, want op donderdag staat de bekerwedstrijd tegen Dio Oosterwolde 2 op het programma en dan zondag de derby tegen Emmen op de Meerdijk.

Verslag: Willem Zwikker

17 november 2013

9 - 2
Overige wedstrijden
3 - 1
3 - 1
5 - 0
1 - 2
1 - 3
Bekijk: programma, uitslagen en stand