Door: Bert Oldenburger - Foto's: Ronald Oldenburger- 28 april 2018 19:56

Vooruitblik Protos - WKE

Morgen gaat WKE naar Steenwijksmoer waar Protos haar domicilie heeft. Protos staat op een 3e plaats en versloeg afgelopen zondag Titan de voornaamste concurrent van WKE. Protos heeft op dit moment 35 punten uit 19 wedstrijden en een doelsaldo van 55 voor en 25 tegen. Er werd 11 keer gewonnen, 2 keer verloren en 6 keer gelijk gespeeld. Het is de eerste keer dat deze ploegen elkaar in de competitie ontmoeten.

WKE staat nog steeds ongeslagen aan kop, ofschoon het afgelopen donderdag niet veel had gescheeld of deze status had tot het verleden behoord. Harold Wolters kon nog net een gelijkspel bewerkstelligen na goed voorbereidend van Wesley Stobbe. WKE heeft 52 punten uit 20 wedstrijden en een doelsaldo van 75 voor en 18 tegen. 16 keer werd er gewonnen en 4 keer gelijk gespeeld.

Het is even de vraag hoe WKE het puntenverlies tegen Bargeres heeft verwerkt. Daarnaast is het wel een aderlating dat Jochem Scholten afgelopen donderdag rood kreeg en daardoor automatisch is geschorst voor de volgende wedstrijd. Om het duel winnend te kunnen afsluiten zal er zondag uit een ander vaatje getapt moeten worden als afgelopen donderdag.