Door: Bert Oldenburger - Foto's: Ronald Oldenburger- 7 oktober 2017 18:44

Vooruitblik WKE '16 - Valther Boys

Valther Boys wist afgelopen seizoen via de nacompetitie te promoveren naar de 4e klasse en heeft uit de 2 gespeelde competitiewedstrijden 3 punten behaald. De 1e wedstrijd was uit tegen Schoonebeek en die werd met 3-1 verloren. Afgelopen zondag werden er echter thuis wel 3 punten behaald en wel tegen ,ook een promovendus, Weiteveense Boys. Het werd 1-0 voor de Valthenaren. Vorig seizoen was Valther Boys de eerste wedstrijd van WKE in de 5e klasse. Het werd een 5-2 zege voor WKE.

WKE heeft thans 4 punten uit 2 wedstrijden. De 1e wedstrijd tegen Titan had 2 verschillende helften. De 1e helft was voor WKE met redelijk goed voetbal met een 2-0 ruststand. Na rust was het Titan die de wedstrijd naar haar hand zette en knap terugkwam met een eindstand van 2-2. Afgelopen zondag werd DVC in Nieuw Dordrecht met 2-1 verslagen, met weer een ruststand van 2-0 voor WKE.

Als WKE het balletje het werk laat doen, dan behoeft Valther Boys geen probleem opleveren, maar men moet waken voor onderschatting, want van Weiteveen dat doe je niet zo maar. Daar weet WKE alles van.