Het voetbalseizoen is voorbij. De KNVB heeft besloten om het hele amateurvoetbal eruit te gooien. Lees meer.
Door: Frank Brookman - Foto's: Ronald Oldenburger- 11 april 2019 21:10

WKE ’16 JO11 GEEFT VOORBEELD AAN 1ste ELFTAL

Op donderdagavond stond de inhaalwedstrijd op het programma tussen Ter Apel ’96 JO11-3G – WKE ’16 JO11-1, deze wedstrijd werd goed bekeken door een bestuurslid en een speler van het eerste, waarschijnlijk om te kijken hoe het moet op 26 mei. Bij winst komt JO11 op drie punten voorsprong op kop met een gelijk aantal wedstrijden als de rest.

De aftrap van de wedstrijd was om 18:00 uur en er werden kansen gecreëerd aan beide kanten, tot aan de eerste time-out werd er niet gescoord. Na de eerste time-out kwam Ter Apel op een 1-0 voorsprong door slecht mee lopen en verdedigen. Op een of andere manier werden de ogen open gedaan door onze spelers en werd het gelijk 1-1 (een Neresje). We gingen de rust in met een 1-2 tussenstand. En werden de spelers weer scherp gemaakt voor de tweede helft.

Na rust ging het spel op en neer, en kansen waren er voor beide teams, door toch met elkaar er tegen aan te gaan werd het uiteindelijk 3-5.  De drie punten gingen dus van Ter Apel mee naar Emmen en dit kunnen erop 26 mei zes zijn. 

Met nog vier wedstrijden te gaan hebben ze het allemaal in eigen hand en is nog niks zeker.

As zaterdag spelen we om 10:00 uit tegen SJO NWWV / Titan.

11 april 2019

3 - 5
Overige wedstrijden
0 - 7
2 - 12
Bekijk: programma, uitslagen en stand