Door: Bert Oldenburger - Foto's: Ronald Oldenburger- 5 februari 2013 16:28

WKE 2 scoort er lustig op los

WKE 2 heeft gisteren(zondag 3 februari) eindelijk weer een competitiewedstrijd gespeeld en wel tegen Rolderboys 2. Het betrof een thuiswedstrijd en vooraf gezien zou het niet een te moeilijke opgave mogen zijn om een overwinning te halen. Zonder keeper Wim Kok(1e elftal) en Ali Al Fredawe (ook 1e elftal), maar met de van SC Angelslo overgekomen Rick Zondag in de basis kon de wedstrijd om 10.30 uur van start gaan. Al snel werd duidelijk,dat WKE van dit Rolderboys niks te vrezen had, vraag was alleen wanneer het 1e doelpunt zou vallen en dat viel weer niet mee.

Alles ging in een zeer traag tempo, voorzetten werden hoog door de lucht gegeven, terwijl Rolderboys 2 verdedigers van 2 meter lang in het team had, dus kansloze ballen en helaas weinig overtuiging,Wel werd het nog voor rust 1-0, het was Ayhan Bas, die een aardige actie via de rechterkant afsloot met een lage(eindelijk) voorzet en die werd echt schitterend ingetikt door Jurnell Royer. Het was Ayhan Bas zelf, die nog voor rust de 2-0 liet aantekenen.

Na rust speelde het team in een hoger tempo en de kansen kwamen dan ook vrij snel achter elkaar. De 3 en 4-0 werden gescoord door Jurnell Royer, die in de 2e helft veel beter speelde dan voor rust. Het was Kay Coppoolse, die zijn werken beloond zag en de 5-0 scoorde en Robin Jeuring mocht van dichtbij de 6-0 intikken.

Deed onze spits Michel van Brink dan niet mee? Ja, hij deed mee, maar dit was beslist niet zijn gelukkigste wedstrijd, toch slaagde hij er nog in zijn doelpunten totaal op te schroeven door de 7 en 8-0 te scoren. Prettige bijkomstigheid was natuurlijk, dat wij de 0 hebben kunnen houden wat vooral voor de pas 16 jarige Emir Huseljic (vervanger van Wim Kok) erg mooi was. Verder valt nog te zeggen dat Ihsan Chennouf vandaag een zeer sterke wedstrijd speelde!

Woensdag a.s. spelen wij op Sportpark Grote Geert een oefenwedstrijd tegen het A team van Emmen av. Aanvang 19.45 uur.

Willem Zwikker

3 februari 2013

8 - 0
Overige wedstrijden
5 - 5
9 - 1
0 - 1
0 - 9
6 - 1
Bekijk: programma, uitslagen en stand