Door: Bert Oldenburger - Foto's: Gert Poelman, Tinus Wolters- 20 oktober 2019 18:54

WKE laat winst in blessuretijd glippen

WKE moest vanmiddag in Groningen aantreden tegen de nummer 2 van de ranglijst GVAV-rapiditas. WKE had deze middag de juiste instelling en wekte keihard voor een goed resultaat. Het eerste kwartier was voor WKE en kregen veel kansen en dat leverde in de 17e een 0-1 voorsprong op door een doelpunt van Henk Bakker. 3 minuten later kreeg hij zelfs een kans op een tweede treffer, maar helaas. Daarna was GVAV de betere ploeg, maar het bleef tot de rust 0-1.

De tweede helft moest GVAV wel komen en dat deden ze ook, maar strandden constant op een onverzettelijk WKE. Er kwamen kansen over en weer. In de 60ste minuut was het Henk Bakker die de 2-0 had kunnen aantekenen, maar ook nu scoorde hij niet. In de 69ste minuut redde doelman Wim Kok op formidabele wijze. Even later kreeg Lorenzo Hindriks nog een grote kans, maar het bleef 0-1 en WKE was dichtbij een stunt. Zeker toen vlak voor het einde Wim Kok nogmaals fraai redde. Echter 4 minuten in blessuretijd scoorde Patrick Venema de gelijkmaker.

Over de gehele wedstrijd gezien was een gelijkspel een terechte uitslag, maar als je zo dichtbij de 3 punten bent, voelt een gelijkspel als verlies. Man of the match: Wim Kok.

Gegevens verslag en foto’s Tinus Wolters. Elftalfoto Gert Poelman.

20 oktober 2019

1 - 1
0-1
Henk Bakker ("17)
Patrick Venema ("94)
1-1
Overige wedstrijden
2 - 1
1 - 6
0 - 3
0 - 0
2 - 1
1 - 4
Bekijk: programma, uitslagen en stand