Door: Bert Oldenburger - Foto's: Ronald Oldenburger- 26 april 2018 22:30

WKE loopt zich stuk op stug Bargeres

Na de 4-0 overwinning afgelopen zondag op Bargeres, leek het vanavond of de spelers dachten dit klusje wel even te kunnen klaren. Niets bleek minder waar. Een stug verdedigend Bargeres gaf geen enkele ruimte weg. Tel daarbij op dat er te veel spelers van WKE waren die hun dag niet hadden en dan krijg je het moeilijk. Niet dat Bargeres kansen creëerde, maar ook WKE, dat wel een veld overwicht had, creëerde niets.

Geheel tegen de verhouding in zorgde een counter van Bargeres in de 16e minuut voor de 1-0. Het spel van WKE ging bijna helemaal over rechts. Maar de vele lange ballen was eigenlijk inleveren bij de tegenstander. Ruststand 1-0 voor Bargeres.

In de rust wisselde trainer Kamphuis Harold Wolters en Jozef Brink in voor Fernando Slagveer en Jan Scholten. Vooralsnog leverde dat geen resultaat op. Pas in de 73ste minuut was het raak. Een fantastische actie van Wesley Stobbe, die goed door stootte naar de achterlijn en fel op de huid gezeten, toch nog wist voor te zetten, waarop Harold Wolters de bal binnen liep 1-1.

WKE zette aan en nam risico’s. Bij een counter van Bargeres zag Jochem Scholten geen andere mogelijkheid om de doorgebroken speler te vloeren. Rood voor de WKE speler. Daarna drong WKE nog wel aan maar verder dan 1-1 kwam men niet. Aangezien Titan wel op het nippertje wist te winnen is Titan WKE weer op 3 verliespunten genaderd.

26 april 2018

1 - 1
onbekend ("16)
1-0
1-1
Harold Wolters ("73)
Overige wedstrijden
1 - 1
3 - 1
1 - 2
Bekijk: programma, uitslagen en stand