Door: Bert Oldenburger - Foto's: Ronald Oldenburger- 15 september 2021 16:25

WKE niet langs Zuidwolde

WKE speelde afgelopen zondag een bekerwedstrijd tegen Zuidwolde. Er was veel publiek op sportpark Grote Geert, zowel thuis als vanuit Zuidwolde en daardoor hing er een prettige sfeer rondom het veld. WKE was zoekende naar zijn vorm, want Zuidwolde was de eerste helft de betere ploeg. WKE leek al snel op achterstand te komen, maar een goal van Zuidwolde werd afgekeurd wegens buitenspel. Niet lang daarna werd een speler van Zuidwolde onreglementair neergehaald in het strafschopgebied. Strafschop en dat betekende 0-1.


De 2e helft was het WKE dat de wedstrijd bepaalde. Echter er moest wel opgepast worden voor de counter van Zuidwolde. Uiteindelijk werd het toch 1-1. Een harde voorzet werd binnen getikt. Eindstand 1-1.

PS. Het kan zijn dat dit het laatste verslag op de site van WKE is. Mijn zoon Ronald en ik hebben zo’n 20 jaar met veel plezier deze website gratis voor WKE verzorgd. Ik zelf zal niet zo vaak meer een wedstrijd bezoeken en mijn zoon, die de website onderhoud, kan ivm drukke werkzaamheden hiervoor geen tijd meer vrijmaken.

We hebben een voorstel neergelegd bij het bestuur, want ik ben wel bereid als de gegevens en de foto’s van de wedstrijd naar mij worden toegestuurd en we vinden een oplossing voor het onderhoud van de site, dan kan de site blijven bestaan.
U hoort nog van ons.

12 september 2021

1 - 1
0-1
onbekend
onbekend
1-1
Bekijk: programma, uitslagen en stand