Door: Bert Oldenburger - Foto's: Ronald Oldenburger- 31 maart 2019 20:27

WKE op inzet langs SVV '04

WKE begon de wedstrijd met een tegenvaller. Henk Bakker moest in de warming-up afhaken met een spierblessure. Maar WKE was hierdoor niet uit het veld geslagen, want na 10 minuten werd Harold Wolters de diepte ingestuurd, hij omspeelde de doelman en schoot in een leeg doel, waarbij Jochem Scholten nog het laatste tikje gaf. Na ongeveer een half uur een mooie aanval over links, afgesloten met een voorzet en Ferdy Poelman kopte formidabel in de kruising, maar de doelman redde met een magnifieke safe. WKE toonde veel inzet

Vanaf dat moment trekt WKE zich steeds verder terug en gaan ze elkaar verwijten maken. Door dit gezeur vergeten ze te voetballen en profiteert SVV en is het 2 keer Bert Moes die in de 41ste en de 43ste minuut SVV op een 2-1 voorsprong brengt, wat tevens de ruststand was.

De 2e helft was nog geen 10 minuten oud of WKE kwam op 2-2. Een vrije trap van Jochem Scholten bereikte Robin Maat en die kopte feilloos binnen. In de 66ste minuut komt WKE op voorsprong door een streep van een schot vanaf rechts door Hinke Scholten, prachtige goal 2-3. 2 minuten later kruipt WKE door het oog van de naald. SVV krijgt een strafschop wegens ten val brengen van een speler in het strafschopgebied. Penalty, normaal een doelpunt, maar wij hebben Wim Kok en die ranselde de bal uit de goal.

Conclusie: WKE speelde met veel inzet en begon de 2e helft als eenheid en had het gezeur van het 2e deel van de 1e helft  in de kleedkamer achter gelaten.

Gegevens en foto’s van deze wedstrijd zijn aangeleverd door een trouwe WKE-supporter.

31 maart 2019

2 - 3
0-1
Jozef Brink ("10)
Bart Moes ("41)
1-1
Bart Moes ("43)
2-1
2-2
Robin Maat ("56)
2-3
Hinke Scholten ("71)
Overige wedstrijden
0 - 1
0 - 1
2 - 1
1 - 1
5 - 0
0 - 3
Bekijk: programma, uitslagen en stand