Door: Bert Oldenburger - Foto's: Ronald Oldenburger- 26 november 2017 21:09

WKE pas 2e helft langs EHS

De wedstrijd was nog geen minuut oud of WKE had met 1-0 de leiding moeten nemen. Jochem Scholten kwam er op links door en ging alleen op de doelman af. Uit een moeilijke hoek probeerde hij, tegen zijn gewoonte in, zelf te scoren. Zijn bal verdween in het zijnet. Hendrik Gustin stond volledig vrij voor de goal. WKE kreeg kansen via Ferdy Poelman en Harold Wolters, maar beide keren was het vizier niet scherp. Ook Ronald kwam nog een keer, net zoals Jochem Scholten, alleen schuin voor de doelman. Ook hij koos, ook tegen zijn eigen gewoonte in, voor eigen gewin. De doelman stopte de bal, terwijl Ferdy Poelman vrij voor de goal stond.

In de 26ste minuut leek WKE op voorsprong te komen. Harold Wolters kwam over links op en passte op Ferdy Poelman, die beheerst scoorde. De grensrechter vlagde voor buitenspel en de scheidsrechter keurde de goal af. Op de foto ziet u dat Ferdy Poelman achter de bal stond toen Harold passte. Emmerschans kwam aan het eind van de eerste helft een paar keer gevaarlijk voor de goal van WKE. Boy Westerman was 2 keer dicht bij een treffer. Ruststand 0-0.

In de tweede helft liep WKE uiteindelijk nog vrij gemakkelijk uit naar een 3-0 overwinning. Harold Wolters opende de score. In de 77ste minuut verdubbelde Ferdy Poelman de voorsprong naar 2-0 en in de 81ste minuut zorgde Harold Wolters voor de eindstand van 3-0.

26 november 2017

3 - 0
Harold Wolters ("71)
1-0
Ferdy Poelman ("79)
2-0
Harold Wolters ("83)
3-0
Overige wedstrijden
1 - 2
0 - 4
Bekijk: programma, uitslagen en stand