Door: Bert Oldenburger - Foto's: Ronald Oldenburger- 29 september 2019 19:23

WKE toont karakter tegen Annen

WKE kwam gehavend aan de start tegen Annen. Naast Harold Wolters, die langdurig is uitgeschakeld, waren Ferdy Poelman, Robin Maat en Manuel Kallenkoot om verschillende redenen niet inzetbaar. Bovendien was Henk Bakker niet helemaal okselfris (hele week griep). Maar na de goede tweede helft afgelopen zondag tegen Stadskanaal kwam WKE gemotiveerd aan de start.

Annen had in de eerste helft wel het meeste balbezit maar kwam niet tot echte kansen. WKE was echter wel steeds dreigend met name via Jan Scholten. Ruststand 0-0.

De tweede helft was nog maar 5 minuten oud of Lorenzo Hindriks poeierde op de goal, de bal stuitte net voor de keeper op het natte gras en daar was de 0-1. In de 75ste minuut haalde Lorenzo Hindriks nogmaals van afstand de trekker over en bal verdween in de bovenhoek voor de 0-2. Maar Lorenzo Hindriks was nog niet klaar, want hij leverde nog een gave voorzet af op Jozef Brink die de 0-3 aantekende. Dat Annen in de slotminuten nog de eretreffer maakte mocht de pret niet drukken.

Een prima teamprestatie met als man of the match: Lorenzo Hindriks.

Gegevens verslag Tinus Wolters en foto’s van Tinus Wolters en Gert Poelman.

29 september 2019

1 - 3
0-1
Lorenzo Hindriks ("50)
0-2
Lorenzo Hindriks ("75)
0-3
Jozef Brink ("85)
onbekend ("90)
1-3
Overige wedstrijden
7 - 0
0 - 2
1 - 0
2 - 3
Bekijk: programma, uitslagen en stand