Het voetbalseizoen is voorbij. De KNVB heeft besloten om het hele amateurvoetbal eruit te gooien. Lees meer.
Door: Bert Oldenburger - Foto's: Ronald Oldenburger- 1 december 2019 18:58

WKE verliest verdiend van Dalen

Verleden week schreef ik dat voetbal toch een raar spelletjes is. Zo speel je de sterren van de hemel en zo bak je er de volgende wedstrijd helemaal niets van. Die volgende wedstrijd was vanmiddag. Het is niet zo dat alle spelers faalden. Nee dat zeker niet, de spelers die het van inzet moeten hebben die knokten er wel weer voor. Ze werden echter in de steek gelaten door de zogenaamde dragende spelers, maar dan moeten die er wel wat aan doen. En dat ontbrak vanmiddag.

De eerste helft was Dalen de betere ploeg op een mooie actie na in de 15e minuut van Jozef Brink op Henk Bakker. In de 25ste minuut kreeg Dalen een grote kans, maar dat resulteerde ook niet in een doelpunt. Vlak voor rust had Dalen wederom op voorsprong kunnen komen, maar de rust brak aan met 0-0.

10 minuten in de tweede helft komt Dalen op een 1-0 voorsprong door Tijmen Venhorst. Trainer Meertens reageert en vervangt een verdediger voor een aanvaller. Ronald Oosting één van de betere spelers van vandaag gaat aan de kant voor Jan Scholten. In de 35ste minuut moet Jozef Brink het veld met rood verlaten, wat ook met geel had kunnen worden afgedaan. Eindstand 1-0 voor Dalen.

Conclusie: Zeer slechte wedstrijd en WKE moet maar eens inzien dat je een wedstrijd alleen kunt winnen als iedereen er voor de 100% voor gaat.

Dank aan Tinus Wolters voor gegevens verslag en foto’s en Gert Poelman voor de elftalfoto.

1 december 2019

1 - 0
Tijmen Venhorst ("55)
1-0
Overige wedstrijden
0 - 1
4 - 5
2 - 3
4 - 0
4 - 2
3 - 1
Bekijk: programma, uitslagen en stand