Door: Niels Kramer - Foto's: Ronald Oldenburger- 23 oktober 2017 09:37

WKE Zat 1uitgeschakeld in beker

WKE heeft zich voor de 2e week op rij van een zeer slechte kant laten zien. Vorige week werd er met 1-6 verloren van HZVV in competitieverband en deze week ging het kansloos met 8-2 onderuit in en tegen Klazienaveen. Op dit moment wil het nog niet echt lopen. Dit heeft mede te maken dat WKE een aantal belangrijke spelers zag vertrekken. Zo werd er afgelopen seizoen afscheid genomen van Sander Meertens en Aron Slagter die beiden naar het 1e... zijn vertrokken. Tijdens dit seizoen zagen we onze aanvoerder Sjoerd Vermeulen naar het 2e vertrekken en ook Harm de Haan deed dit.

Na ruim een half uur keek WKE al tegen een 3-0 achterstand aan door persoonlijke fouten en zeer slecht voetbal. De enige goede kans was voor Jaap de Vroet maar die zag zijn schot op de paal belanden. WKE had het geluk dat Klazienaveen slordig was en de spelers meer voor eigen succes gingen want anders had de ruststand veel hoger kunnen uitvallen dan de 3-0 die op het scorebord stond. Gelijk na rust lag de 4-0 al in het netje. Piet Vermeulen deed hierna wat terug maar het was Klazienaveen die kans na kans kreeg. Tussendoor wist Freddie de Vries nog tot scoren te komen, maar Klazienaveen werd er niet anders van en ging vrolijk door met scoren. Nadat Klazienaveen de 6-2 had gemaakt mocht WKE aftrappen, maar gelijk vanaf de aftrap lag daar ook al de 7-2 in het net omdat iedereen weer eens aan WKE kant stond te slapen. De grensrechter van WKE had er ook geen zin meer in en bleef ter hoogte van de middenlijn staan bij een volgende aanval van de Klazienaveners. Hieruit werd uit buitenspel positie ook nog de 8-2 gemaakt en dit was dan ook de uitslag.

Machiel Bos maakte na ruim een half jaar weer zijn rentree in het elftal, maar dit was er eentje om snel te vergeten. Want bij het wegschieten van de bal was het mis en moest hij per brancard het veld verlaten met opnieuw een knieblessure.

Volgende week spelen we de uitwedstrijd tegen Sweel om 13:45 uur.Als alle koppies weer de goede kant op staan en het binnen de selectie weer rustig gaat worden dan weet ik zeker dat de goede prestaties ook wel weer terug komen.

Verslag: Niels Kramer.